Yayınlanma Tarihi: 02 Nisan 2015 Perşembe

Rektörümüz Osmancık Ömer Derindere MYO Öğretim Elemanlarıyla Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, akademik birim ziyaretleri kapsamında Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

Üniversitemizde yapılan çalışmalara ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, eğitim faaliyetleri beraberinde tüm paydaşları ile iletişim halinde olan Üniversitemizin, mensuplarının yapmış olduğu gayretli çalışmalar ve paydaşlarından aldığı desteklerle hızlı bir gelişim gösterdiğini ifade etti.

Üniversitelerin ana fonksiyonları arasında yer alan eğitim faaliyetinin iyi olabilmesi için tüm dünyada geçerli olan bölümleri/programları ve altyapıyı sağlamanın son derece önemli olduğuna dikkat çekerek sözlerine devam eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin sadece merkezimizde değil, ilçelerimizdeki Meslek Yüksekokullarında da başlatılan çalışmalar sonucunda önemli gelişmeler kaydedilmeye ve sonuçlar alınmaya başlandığını söyledi.

İlçelerimizdeki MYO’ların ilçelerin pek çok alanda gelişimine katkı sağladığına inandıklarını ve bu anlamda ellerinden geldiğince ilçelerimize verilen desteklerin artarak devam edeceğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin şehrin tüm dinamikleriyle kurduğu iletişim beraberinde şehirle bütünleştiğine dikkat çekerek “Tüm paydaşlarımızın desteğiyle, evrensel ölçüler göz önünde tutularak mensuplarımıza daha iyi imkanlar sunmanın çabası ve gayreti içerisindeyiz” dedi.

Oluşan bu sinerji ve beraberinde yapılan gayretli çalışmalarla Üniversitemizin hızla gelişimine devam edeceğine inandığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarına katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Osmancık Ömer Derindere MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak da gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi paylaşımında bulunarak Rektör Prof. Dr. Alkan’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Toplantı sonrasında Osmancık Ömer Derindere MYO’ya kazandırılan 33x21.5 m ebadındaki sentetik futbol sahası ve 16x28m ebadındaki tartan zeminli Basketbol/Voleybol sahasında incelemelerde bulunun Rektör Prof. Alkan, Osmancık Ömer Derindere MYO Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğrencilerini işbaşı eğitimlerinde ziyaret ederek Sistem Analizi ve Tasarımı-II dersi kapsamında öğrencilerimiz tarafından yapılan “Tramvay Projesi”ni de inceledi.

Gençlerimizin iş başı eğitiminde çalışarak kendilerine ve ülkemize daha faydalı olabileceklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, sahip olduğu imkânları hiçbir ücret istemeden seferber ederek öğrencilerimize bu fırsatı sunan İşçimanlar Tarım Makinaları işletmesi sahibi Mustafa İşçiman’a teşekkür etti. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube