Yayınlanma Tarihi: 14 Nisan 2015 Salı

Rektörümüz ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç’ı ziyaret etti.

Üniversitemizdeki gelişmelerden büyük bir memnuniyet duyduklarını açıklayan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın üniversiteye geldiği günden bu güne STK’larla iç içe olduğunu ve oluşan bu birliktelik sayesinde Üniversitemizde güzel gelişmelerin yaşandığını ifade etti. Üniversitelerin gelişmesiyle bölgenin kalkınması arasında doğru orantılı bir ilişki olduğunu belirten Kılıç, Üniversitemizle yakın bir diyalog halinde olduklarını ve ortak işbirliği çerçevesinde güzel çalışmalara imza attıklarını vurgulayarak “ÇESOB olarak her zaman Üniversitemizin ve Rektörümüzün yanındayız. Yapılacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız” dedi.

Rektörümüzün 4 yıl gibi kısa bir süre içerisinde Üniversitemizde ve ilimizde başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini ve bu sürede Hitit Üniversitesi’nin şehirle bütünleşerek ilin tüm dinamikleriyle yakın işbirliği içerisinde olduğunu ifade eden Yalçın Kılıç, “ Bizlere her türlü desteği veriyorsunuz. Sizinle çalışmak hem zevkli hem de heyecan verici. 4 yıl gibi kısa bir sürede 14 yıllık çalışma yaptınız. Yaptığınız her iş olumlu ve artık üniversite şehrin her yerinde. İlimizin tüm paydaşlarına Üniversitemizin kapısını açtınız ve her konuda bizlere verdiğiniz bilgilerle bizi harekete geçiriyorsunuz” diyerek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitenin bir şehrin her anlamda kalkınmasında büyük bir rol üstlendiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, STK’ların temel hedeflerinin toplumsal sorunlara çözüm bularak toplumun gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlamak olduğunu belirtti. Bu kadar önemli bir misyona sahip olan STK’ların üniversitelerle ortak proje yapmasını çok önemsediklerini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Alkan, STK’ların üniversitelerin en önemli paydaşlarından biri olduğunun altını çizerek her zaman yanlarında gördüğü ÇESOB ile şuana kadar olduğu gibi bundan sonrasında da pek çok alanda işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

Üniversitelerin bulundukları bölgenin lokomotifi konumunda olduklarını ve artık insanların üniversiteyi her anlamda yakından hissetmek istediklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu çerçevede de Üniversitemizin yapmakta olduğu gayretli çalışmalarla ve almış olduğu desteklerle daha da güçlü bir şekilde ilerlediğini belirterek ”Sırt sırta, omuz omuza verdiğimiz zaman yapamayacağımız bir şey yok. Üniversite olarak kurumlar arası iş birliğini çok önemsiyoruz” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Çorum'un topyekün her bileşeniyle kalkınmasını istiyoruz ve bu anlamda esnafımızın da her zaman her konuda yanındayız. Biz kapılarımızı herkese açtık ve her alanda toplumla iç içe bir çalışma anlayışıyla hareket ediyoruz. ÇESOB ile de ortak çalışmalarımızın artarak devam edeceği inancındayım” diyerek ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a çalışmalarında başarılar diledi.

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube