Yayınlanma Tarihi: 12 Nisan 2015 Pazar

Rektörümüz Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısını Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna’yı ziyaret etti.

Üniversitemizde yapımı hızla devam eden Kuzey Kampüsü inşaatlarıyla ilgili yapılan görüşmede Rektör Prof. Dr. Alkan, şuana kadar 3 bin dönüme yakın arazinin Üniversitemize kazandırılmasında artık son aşamaya geldiğini belirterek işlemleri tamamlanan arazilerin üzerine inşaatlarımızın büyük bir hızla yapımının devam ettiğini ve inşaatlarımızın bir kısmının da tamamlandığını ifade etti.

Bakanlık tarafından sağlanan bütçe imkanlarıyla Üniversitemizin fiziki altyapı eksikliğini büyük bir hızla giderdiğini ve Üniversitemizin hızlı bir kampüsleşme süreci yaşadığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, 2016-2017 eğitim öğretim yılında Tıp Fakültesi öğrencilerimizin de Çorum’da eğitim alabilmeleri için gerekli olan fiziki altyapı ile ilgili destek talebinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Alkan, göreve geldikleri günden bu güne Üniversitemize sağlamış olduğu katkılardan dolayı Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna’ya teşekkür etti.

Üniversiteye sağlanan destekler sonucunda, ortada somut çıktıların olmasının sevindirici olduğunu belirten Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna, Üniversitemizin tüm ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Rektör Prof. Dr. Alkan’ın büyük bir heyecanla yapmış olduğu başarılı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Müsteşar Yardımcısı Tuna, yıllardır kampüs sorunu yaşayan Hitit Üniversitesinin sağlanan işbirliği ve oluşturulan sinerji sonucunda kampüs sorunun çözümlenmesinin mutluluk verici olduğunu ifade etti. Müsteşar Yardımcısı Tuna, bundan sonraki süreçte de Üniversitemize destek vereceklerini sözlerine ekleyerek Rektör Prof. Dr. Alkan’a başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube