Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2015 Cuma

Rektörümüz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Personeli İle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik personeli ile bir araya gelerek Üniversitemizde yapılan çalışmalar ve gelecekte hedeflenen projeler hakkında Fakülte öğretim elemanlarını bilgilendirdi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik personelinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Rektör Prof. Dr. Alkan, dünya standartlarında eğitim kalitesine, branşlarına ait teknik donanıma ve çağın gereksinimlerini karşılayacak bilgi birikimine sahip olan Üniversitemizin yapmış olduğu gayretli çalışmalar ve tüm paydaşlarından aldığı desteklerle her geçen gün daha da gelişmekte olduğuna dikkat çekti.

Bilgi toplumu olmanın ve üniversite sektör işbirliğinin önemine vurgu yaparak sözlerine devam eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin eğitim faaliyetleri beraberinde sahip olduğu bilgi birikimini bulunduğu topluma aktaran bir kurum olduğunu da ifade ederek “Bilim insanlık içindir anlayışı ile değişen dünyada, değişen yeni Türkiye’de bizlerden hizmet bekleyen insanlığın daha kaliteli, daha konforlu bir hayat yaşaması için var gücümüzle çalışmalıyız” dedi.

“Evrensel ölçüler göz önünde tutularak mensuplarımıza daha iyi imkanlar sunmanın çabası ve gayreti içerisindeyiz” diyerek sözlerine “Sizlerin gayretleri ve sizlerin yapmış olduğu başarılı çalışmalarla hep birlikte daha güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum” diye devam eden Rektör Prof. Dr. Alkan, yapımı tamamlanan ve yapımları hızla devam eden inşaatlarımıza ilişkin de bilgi paylaşımında bulunarak Kuzey Kampüsümüzdeki İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatının tamamlamasıyla birlikte İİBF Fakültesi’nin lisans ve lisansüstü düzeyde daha büyüyeceğine dikkat çekti.

Üniversitemiz akademisyenlerinin proje ve yayın sayılarındaki artışın önemine dikkat çekerek özellikle sunulan yurt dışı imkanlarından öğretim elemanlarımızın yararlanmalarını isteyen Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde her anlamda yaşanan somut gelişmelerin objektif değerlendirmeler beraberinde dile getirdiği toplantı sonrasında, katkı ve katılımlarından dolayı Fakülte öğretim elemanlarına teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube