Yayınlanma Tarihi: 22 Mart 2015 Pazar

Bölgesel İnovasyon Yarışması ve Proje Pazarı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü  Amasya’da gerçekleştirilecek olan “Bölgesel İnovasyon Yarışması ve Proje Pazarı” etkinliğinin bilgilendirme toplantısı Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Çorum, Samsun, Amasya ve Tokat illerindeki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilerin başvurularının kabul edileceği proje pazarı yarışması hakkındaki bilgiler, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Planlama, Programlama ve Koordinasyon Birimi Uzmanı Hüseyin Akın Uğurlu ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Çorum Yatırım Destek Ofisi’nden Mesut Hayırlı tarafından katılımcılara aktarıldı.

Toplantı, proje pazarı etkinliğine başvuruda esas olan konular, koşullar ve başvuru süreçleri hakkındaki bilgilendirmelerin ardından, öğrencilerin sorularının cevaplanması ile son buldu.