Yayınlanma Tarihi: 19 Mart 2015 Perşembe

OKÜP Üniversiteleri Öğrenci Konseyleri Üniversitemizde Bir Araya Geldi

Orta Karadeniz Üniversiteleri Platformu (OKÜP) üniversiteleri öğrenci konsey başkanları Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Bıyık, OKÜP üyesi 8 üniversitenin öğrenci konsey başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda; üniversitelerde öğrencilerin ortak sorunları hakkında konuşulurken işbirliği çerçevesinde yapılabilecek sosyal ve kültürel faaliyetler ile gerçekleştirilebilecek projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Düzenlenen toplantılar ile paydaş üniversitelerin farklı birimlerinin bir araya gelerek pek çok farklı konuda ortak çalışmaların yapıldığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, OKÜP üniversitelerinin birlikteliği sonucunda güzel bir sinerjinin meydana geldiğini dile getirerek yakalanan bu güzel çalışma ortamının üniversitelerdeki öğrenci konseyleri düzeyinde de gerçekleştirilmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Öğrenci odaklı yönetim anlayışıyla öğrencilerimizin her anlamda başarılı olmaları için gayret ettiklerini ve öğrenci proje ve faaliyetlerine her zaman destek verdiklerini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Alkan, bu çerçevede OKÜP Üniversiteleri öğrenci konseyleri kapsamında yapılabilecek her türlü etkinliğe destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube