Yayınlanma Tarihi: 16 Mart 2015 Pazartesi

Üniversitemizde “Sürekli İyileştirme Çalışmaları ve Akreditasyon” Konulu Seminer Verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı (İKGOP) tarafından çıkarılan “Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi” hibe programı teklif çağrısı çerçevesinde uygulanan “Mesleki Eğitimde Yenilikçi Yöntemler ve Paydaşlar Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında,  Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu tarafından, Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda “Sürekli İyileştirme Çalışmaları ve Akreditasyon” konulu seminer verildi.

Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mesleki Eğitimde Yenilikçi Yöntemler ve Paydaşlar Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi Projesi Birimi tarafından gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Bıyık yaptı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Üniversitemiz bünyesine her geçen gün yeni bir etkinlik gerçekleştirildiğine dikkat çekerek etkinliğin hayırlara vesile olmasını diledi.

Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Yavuz da Avrupa Birliği tarafından desteklenen, “Mesleki Eğitimde Yenilikçi Yöntemler ve Paydaşlar Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi Projesi”ne ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak projeye destek verenlere teşekkür etti.

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu da “Sürekli İyileştirme Çalışmaları ve Akreditasyon” konulu seminerinde, Dünya’daki ve Türkiye’deki yükseköğretimde yaşanan gelişmelere ve beklentilere ilişkin açıklamalarda bulunarak sürekli iyileştirme çalışmaları ve akreditasyanun önemine dikkat çekti. Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu’nun “Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Örneği” başlıklı konuşması ile devam eden etkinlik, soru cevap kısmı ile tamamlandı. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube