Yayınlanma Tarihi: 27 Şubat 2015 Cuma

Verilerinizi Hitit Bulut’a Taşımanın Tam Zamanı

Üniversitemizin Değerli Akademik ve İdari Personelleri,

Sizler için, yanınızda herhangi bir depolama ünitesi olmadan da rahatça hareket edebilmenizi sağlayacak olan Hitit-Bulut sistemi kapasitesini iki katına çıkarmıştır. www.bulut.hitit.edu.tr adresinde yayında bulunan Hitit-Bulut, Üniversitemizin sunucuları üzerinde tüm kullanıcılara 10 GB’lık depolama alanı sunmaktadır.

Bu sisteme dahil olabilmek için hitit uzantılı eposta adresi ve parolası ile giriş yaparak taşımak istediğiniz dosyalarınızı buraya yükleyebilir (upload) ardından da istediğiniz her hangi bir yerden bu dosyalara erişebilir ve indirme (download) yapabilirsiniz.

Bulut sistemi hakkında yardım ve destek almak için ekte yer alan tanıtım kılavuzunu okuyabilir, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nın  bidb@hitit.edu.tr eposta adresine ve 0364 219 20 00 numaralı telefonuna başvurabilirsiniz.

Hitit Bulut Sistemi Kullanım Kılavuzu İçin Tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı