Yayınlanma Tarihi: 25 Şubat 2015 Çarşamba

Semerkand Lise Gençliğinden Rektörümüze Ziyaret

Semerkand Lise Gençliği öğrencileri, Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti. Günümüz teknoloji ve bilim dünyasında en önemli unsurun yetişmiş insan gücü olduğunu vurgulayan Rektör Prof.Dr. Alkan, dünyada genç nüfus oranı en yüksek ülkelerden biri olan ülkemizdeki gençlere çok büyük ve önemli işler düştüğünü, geleceğimizi, ancak dünyadaki gelişmeleri doğru anlamış ve kavramış, vizyon sahibi gençlerin şekillendireceğini ifade etti. Semerkand Gençlik öğrencileri olarak ilimizde toplumsal ve eğitim alanında pek çok faaliyeti büyük bir takdirle izlediklerini, gayret sahibi herkese Üniverstemizin tüm kapılarının açık olduğunu ve üniversite olarak her türlü faaliyetlerinin destekçisi olmaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını belirten Rektör Prof.Dr. Alkan, çok yakın geleceğin üniversite öğrencileri ile birlikte olmaktan da büyük bir keyif aldığını söyledi.

Üniversitemizde yaşanan gelişmeleri lise öğrencileri olarak yakından takip ettiklerini ve gelişmelerden de büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Semerkand Lise Gençliği, şehrimize sağladığı kazanımlar için Rektör Prof.Dr. Alkan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Semerkand Lise Gençliği öğrencileri Rektör Prof. Dr. Alkan’la yaptıkları görüşme sonrasında da Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi’ni, Fen Edebiyat Fakültesi’ni, İlahiyat Fakültesi’ni, Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (HÜBTÜAM) ve Merkez Kütüphane’yi ziyaret ettiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube