Yayınlanma Tarihi: 16 Şubat 2015 Pazartesi

Üniversitemizde ÖYP Kurum Koordinatörlüğü Açıldı

Üniversitemizin çeşitli birimlerinde ÖYP (Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı) kapsamında dil eğitimi alan, yüksek lisans ve doktoralarını yapan araştırma görevlileriyle etkileşim içinde olmak ve onların sorularına hızlı yanıtlar verebilmek amacıyla Rektörlük binasında ÖYP Ofisi açılmıştır. Koordinatörlüğünü Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hiclâl Demir’in yaptığı Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP), lisansüstü eğitim verme imkânına sahip olan yükseköğretim kurumlarının araştırma görevlilerine lisansüstü eğitim yaptırarak öğretim üyesi yetiştirilmesi esasına dayanmaktadır.

Konuyla ilgili güncel bilgiler Koordinatörlüğümüzün web sayfasında yer almakta olup Üniversitemiz ÖYP Koordinatörlüğüne ulaşmak için tıklayınız.