Yayınlanma Tarihi: 29 Kasım 2015 Pazar

Anadolu Gençlik Derneği Üniversite Komisyonu Rektörümüzü Ziyaret Etti

Anadolu Gençlik Derneği Üniversite Komisyon Başkanı Fatih Işık ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Anadolu Gençlik Derneği Üniversite Komisyon Başkanı Fatih Işık, vermiş oldukları destek ve sağladıkları imkanlardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

“Öğrenciler bizim için çok önemli” diyerek sözlerine başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimizin eğitsel faaliyetlerini en iyi şekilde yapmakla birlikte sosyal yönlerinin de geliştirilmesine dönük pek çok çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bu çerçevede Üniversitemizde başta kulüplerimiz olmak üzere pek çok farklı şekilde desteklerin devam ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimizin bu kapsamda her türlü platformda yaptıkları çalışmalara destek vermekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu vurguladı.