Yayınlanma Tarihi: 25 Kasım 2015 Çarşamba

Çorum İl Müftülüğünden Rektörümüze Ziyaret


Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğü temsilcileri ve Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın makamında ziyaret etti.

Üniversitemizdeki gelişmeleri ve yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini dile getirerek yapılan ve yapılacak olan projelerin Çorum ve Üniversitemiz adına heyecan verici olduğunu ve katma değeri yüksek çıktıları beraberinde getirdiğini vurgulan Çorum İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, yapılacak olan projelerden en önemlilerinden birinin de Kuzey Kampüsünde projesi tamamlanmış olan Üniversite Camisinin olduğunu ifade ederek bu konuda her zaman olduğu gibi bundan sonrasında da destek sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Müftülüğümüzle birlikte hareket ederek projesi tamamlanmış olan Üniversite Camisinin yapımı adına görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yurtdışında başta konaklama olmak üzere pek çok ülkede farklı projelere imza attığını ve memnuniyet verici olduğunu ifade ederek “Üniversitemizde yeri belirlenen ve projesi mevcut olan camimizin yapılmasında Diyanet İşleri Başkanlığımızın desteğini çok önemsiyoruz” dedi.

Müftümüz Dr. Ahmet Akın’ın kısa bir süre önce ilimize gelmesine karşın özellikle yurt dışında görev yapmış olmasının verdiği tecrübe ile pek çok çalışmayı başlatmak istediklerini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, ikili iş birliklerine her zaman her şekilde hazır olduklarını vurgulayarak Diyanet İşleri Başkanlığı’nın tüm dünyada yapmış olduğu başarılı çalışmalarından ve her zaman vermiş oldukları desteklerden dolayı başta Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez olmak üzere İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın ile tüm Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatına teşekkür etti.   


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube