Yayınlanma Tarihi: 16 Kasım 2015 Pazartesi

Rektörümüz Kanal 7 Avrupa´da Yayınlanan “Meltemle Zirvedekiler” Programının Konuğu Oldu

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kanal 7 Avrupa´da Yayınlanan “Meltemle Zirvedekiler” Programına röportaj vererek Üniversitemiz hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

2006 yılında kurulan ve bugün itibariyle 16.000 öğrencisi bulunan Üniversitemizin 8 Fakülte, 3 Enstitü, 2 Yüksekokul, 7 Meslek Yüksekokulu, 11 Araştırma ve Uygulama Merkezi ile beraber ilimizin en dinamik, en büyük, en önemli, kurumlarından birisi haline geldiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Teknokentimizle, Merkez Laboratuvarımızla, uluslararası çalışmalarımız ve öğrencilerimizle, istihdam odaklı bölümlerimizle öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya gayret ediyoruz” dedi.

Üniversitemizde yapılan çalışmalar, ileriye dönük projeksiyonları ve öğrencilerimize sunulan imkanlar hakkında bilgiler aktaran Rektör Prof. Dr. Alkan, Erasmus ve Mevlana Değişim Programı anlaşmalarımızın her geçen gün arttığını ve öğrencilerimizin faydalanması için çok ciddi destekler sağlandığını belirterek “Öğrenci odaklı, insan odaklı anlayışımızla çok güzel bir eğitim ortamına bütün öğrencilerimizi, bütün kardeşlerimizi davet ediyoruz” dedi. 




HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube