Yayınlanma Tarihi: 16 Kasım 2015 Pazartesi

Rektörümüz Akademik Birim Ziyaretlerine Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan akademik birim ziyaretlerine Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarıyla bir araya gelerek devam etti.

İlk olarak öğretim elemanları ile birlikte Sungurlu MYO Kampüs inşaatında incelemelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Kuzey Kampüsümüzde ve ilçelerimizdeki inşaatların hızla devam ettiğini ifade ederek Sungurlu MYO kampüs inşaatında kısa bir süre içerisinde uzun mesafe kat ettiklerini vurguladı.

Yaklaşık 45.000 m² arazi üzerinde yer alan kampüste ilk etapta 10.300 m² kapalı alan yer aldığını, ilk etap projesinde, 23 adet akademik personel ofisi, 4 adet 50 kişilik, 11 adet 80 kişilik derslik, 3 adet bilgisayar laboratuvarı, yemekhane, kantin, ısı ve enerji merkezi binaları, açık-kapalı otoparklar, giriş kapıları ve kampüs altyapısı bulunduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Alkan, Kampüs içerisinde sonraki etaplarda spor salonu, kültür ve kongre merkezi ile kreş yer alacağını belirterek Üniversitemizin ilimize örnek bir yapılanma içerisinde olduğunun altını çizdi.

Ardından öğretim elemanlarıyla toplantıda bir buluşan Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak gelecekte hedeflenen ve bugün gerçekleştirilen projeler hakkında Sungurlu MYO öğretim elemanlarını bilgilendirdi. 

İlçelerimizdeki MYO’ların ilçelerin pek çok alanda gelişimine katkı sağladığına inandıklarını ve bu anlamda ellerinden geldiğince ilçelerimize verilen desteklerin artarak devam edeceğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitelerin ana fonksiyonları arasında yer alan eğitim faaliyetinin iyi olabilmesi için tüm dünyada geçerli olan bölümleri/programları ve altyapıyı sağlamanın son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

Üniversitemizdeki tüm başarıların sağlanan huzurlu ve motive edici çalışma ortamı ile akademik ve idari personelimizin oluşturduğu sinerjinin ürünü olduğunu vurgulayan Rektör Alkan, ortaya çıkan bu başarı tablosunun oluşmasına emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube