Yayınlanma Tarihi: 15 Kasım 2015 Pazar

Rektörümüz Osmancık Ömer Derindere MYO Öğretim Elemanlarıyla Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, akademik birim ziyaretleri kapsamında Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

Toplantı öncesi konuşma yapan Osmancık Ömer Derindere MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak, gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler vererek Rektör Prof. Dr. Alkan’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Üniversitemizde yapılan çalışmalara ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, eğitim faaliyetleri beraberinde tüm paydaşları ile iletişim halinde olan Üniversitemizin, hep birlikte yapılan çalışmalar ve paydaşlarından aldığı desteklerle hızlı bir gelişim gösterdiğini ifade etti.

Akademik ve idari personel sayıları, Merkez Kütüphane’nin kaynaklarındaki artış, BAP ve BEDEK destekleri hakkında bilgiler veren Rektör Alkan, sadece merkezimizde değil, ilçelerimizdeki Meslek Yüksekokullarında da başlatılan çalışmalar sonucunda önemli gelişmeler kaydedilmeye ve sonuçlar alınmaya başlandığını söyleyerek Üniversitemizdeki tüm başarıların sağlanan huzurlu ve motive edici çalışma ortamı ile akademik ve idari personelimizin oluşturduğu sinerjinin ürünü olduğunu vurguladı.

İlçelerimizdeki MYO’ların ilçelerin pek çok alanda gelişimine katkı sağladığına inandıklarını ve bu anlamda ellerinden geldiğince ilçelerimize verilen desteklerin artarak devam edeceğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Osmancık Ömer Derindere MYO öğretim elemanlarına katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube