Yayınlanma Tarihi: 18 Ekim 2015 Pazar

Rektörümüz Havacılıkta Yer Hizmetleri Programı Öğrencileri ile F-4 Fantom Uçağını İnceledi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri ile birlikte HÜBTÜAM bahçesinde sergilenmeye başlanan F-4 Fantom uçağında incelemelerde bulundu.

Çağın gerektirdiği eğitim-öğretim yaklaşımlarını göz önünde tutarak, istihdam odaklı yeni programlar açmayı çok önemsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, dünyadaki teknolojik gelişmelere bağlı olarak ulusal ve uluslararası düzeyde hareketliliğin arttığını ve bu bağlamda havacılık sektörünün de ön plana çıktığına dikkat çekerek büyük bir istihdam alanına sahip olan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Programını açtıklarını vurguladı.  

Hava ulaşımının son dönemlerde hız kazandığı ve uçuşlardaki doluluk oranlarının her geçen gün daha da arttığı ülkemizde, yeni ortaya çıkan ve bir o kadar da önemli olan Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Programı’nda %100 doluluk oranına ulaştıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, program mezunlarına önemli bir ihtiyacın olduğunu ve ilerleyen dönemlerde bu ihtiyacın giderek artacağını belirterek Üniversitemiz Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Programı mezunlarının havacılık sektörüne büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube