Yayınlanma Tarihi: 15 Ekim 2015 Perşembe

Üniversitemiz “İç Kontrol Sistemleri ve Risk Yönetimi” Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenledi

Üniversitemizde iç kontrol çalışmaları kapsamında Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığınca Sayıştay Uzman Denetçisi Yaşar Uzun tarafından  “İç Kontrol Sistemleri ve Risk Yönetimi” konulu eğitim programı düzenlendi.

İki günlük eğitim programında; kamu mali yönetiminde iç kontrol sistemi, üniversitemiz eylem planının genel değerlendirmesi, uygulamalı kurumsal risk yönetimi, üniversitemiz iş süreçleri üzerinde süreç analizi örnek uygulamaları ve stratejik ve operasyonel risklerin değerlendirilmesi konularına yer verildi.

Eğitim programı süresince katılımcılara teorik bilgiler verilmesinin yanında atölye çalışmalarına da yer verilerek katılımcılar aktif ve verimli bir eğitim programı aldı.

Program sonunda açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, bu ve benzeri hizmet içi eğitimleri çok önemsediklerini, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da farklı pek çok alanda eğitimlerin düzenlenmeye devam edeceğini söyledi.

Üniversitemizde pek çok başarılı çalışma yapıldığını ve bunların mevzuat kapsamında en iyi şekilde konusunda uzman idari personelimiz tarafından gerçekleştirildiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, emeklerinden dolayı tüm idari personelimize teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube