Yayınlanma Tarihi: 14 Ekim 2015 Çarşamba

Çorum TGB-Teknokent AŞ Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı Yapıldı

Çorum Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TGB)-Teknokent AŞ Yönetim Kurulu olağan toplantısı Tekınokent binasında gerçekleştirildi.

Çorum TGB-Teknokent AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Başkan Yardımcısı Bülent Karadayı, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, Çorum Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇOSİAD) Başkanı N. Bülent Onur, ÇOSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yağlı, Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. İrfan Kurtbaş ve Çorum OSB Bölge Müdürü Yaşar Şahin’in katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, Teknokent’in faaliyetleri ve idari konuları ele alındı.

Teknokentimize firmaların gelmeye başladığını ve faaliyetlerini yürüttüğünü söyleyen Çorum TGB-Teknokent AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Teknokent’e firmaların taleplerinin her geçen gün arttığını belirterek kısa süre içinde Teknokent’in tamamen dolacağına inandığını ifade etti.

Ar-Ge yatırımlarının son derece önemli olduğu, ülkelerin kendi teknolojilerini üretmesinde ve ihraç etmesinde Ar-Ge yatırımlarının büyük bir rol üstlendiğinin altını çizen Prof. Dr. Alkan, bir sanayi şehri olan Çorum ilimizde katma değeri yüksek, nitelikli Ar-Ge faaliyetlerini hayata geçirme noktasında Teknokentimizin büyük önem arz ettiğini vurgulayarak Çorum ve ülke sanayisine büyük katkılar sağlayacak Teknokentimizde yerlerini almaları için iş dünyasına davetini yineledi. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube