Yayınlanma Tarihi: 08 Ocak 2015 Perşembe

Rektörümüz Sağlık Yüksekokulu Öğretim Elemanlarıyla Bir Araya Geldi

Akademik birim ziyaretlerini ara vermeden devam ettiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Sağlık Yüksekokulu öğretim elemanlarıyla genel durum değerlendirmesi yapmak üzere bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu tür toplantıları çok önemsediğini ve bunların Üniversitemiz için gerekli olduğunu dile getirerek Üniversitemizde gerçekleştirilen projeler ile yapılan çalışmalar hakkında genel bilgi paylaşımında bulundu.

Sağlık Yüksekokulu ile hemşirelik, çocuk gelişimi, beslenme ve diyetetik, fizyoterapi ve rehabilitasyon ile sosyal hizmet alanlarında ülkemizin ihtiyacı olan sağlık personeline hizmet etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ve bunun Üniversitemiz adına sevindirici gelişmeler olduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, sağlık hizmetlerinde son yıllarda gerçekleştirilen gelişmeler hakkında da bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin eğitim birimlerinin bilimsel araştırma, laboratuvar ve eğitim altyapılarını güçlendirmek, altyapı eksiklerini hızla gidermek amacıyla verilen Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) desteklerinin artarak devam ettiğini vurgulayarak yurt dışı bilimsel etkinlikleri destekleme programlarına verilen desteklere de dikkat çekti.

Yapılan yatırımların sonuçlarını almanın mutluluk verici olduğunu, hem bilimsel hem de topluma yarar sağlama noktasında gerçekten güzel ve faydalı çalışmalar yapıldığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin hemen hemen her alanda büyük gelişmeler kat ettiğini, tüm bunların Üniversitemizde oluşturulan sinerjinin ve hep birlikte sarf edilen yoğun gayretlerin sonucunda meydana geldiğini belirterek tüm öğretim elemanlarımıza gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube