Yayınlanma Tarihi: 16 Ocak 2015 Cuma

Rektörümüz Milletvekillerimizi Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekillerimiz Salim Uslu ve Cahit Bağcı’yı ziyaret etti.

İlk olarak Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Teknokent, Merkez Laboratuvar, Meslek Yüksekokulu 1. Etap ve Alaca Meslek Yüksekokulu binalarının oldukça kısa sayılabilecek bir süre içerisinde tamamlandığını ifade ederek, “Yaklaşık üç ay önce temeli atılan ve halen 4 büyük inşaatın yapıldığı Kuzey Kampüsümüzde ilerliyor. Sadece merkezde değil ilçelerimizde de inşaat çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Sungurlu Meslek Yüksek Okulu'nun bu senenin sonunda tamamlanarak hizmete girmesini hedefliyoruz. Üniversitemize vermiş olduğunuz destek ve katkılar için teşekkür ediyorum” dedi.

Salim Uslu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimizin gelişimine büyük katkı sunacağına inandığımız ve açılışı yapılacak olan Teknokent, Merkez Laboratuvar, Meslek Yüksekokulu 1. Etap ve Alaca Meslek Yüksekokulu binalarımızın teslim edilecek olması memnuniyet verici gelişmelerdir. Her alanda yapacağınız çalışmalarda desteğimiz artarak devam edecektir” dedi.

Daha sonra Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve NATO-PA Üyesi Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı’yı ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Kuzey Kampüs ve Sungurlu MYO inşaatlarının hız kesmeden devam ettiğini, Teknokent, Merkez Laboratuvar, Meslek Yüksekokulu 1. Etap ve Alaca Meslek Yüksekokulu binalarının da yakın zaman içerisinde teslim edileceğini belirtti.

Tüm çalışmalar bittiğinde kampüslerimizin ve binalarımızın uluslararası standartlarda, çevre dostu, enerji tasarrufu odaklı, özetle her konuda örnek gösterilebilecek bir yapılaşmaya sahip olacağını söyleyen Rektör Prof. Dr. Alkan, ilimiz milletvekilleri ile sürekli koordinasyon içinde çalıştıklarını ve bu çerçevede Üniversitemizin bütçe temini noktasında verdiği desteklerden dolayı da Dr. Cahit Bağcı’ya teşekkürlerini iletti.

Hitit Üniversitesi’nin her geçen gün büyüyerek yoluna devam ettiğini ve gerçekleştirilen çalışmaların ilimiz açısından büyük önem arz ettiğini ifade eden Dr. Cahit Bağcı, üniversitelerin bulundukları bölgenin gelişmesine öncülük ettiğini, bu doğrultuda Hitit Üniversitesi’nin gerçek anlamda ciddi projelere imza attığını belirterek Üniversitemizin her türlü projesine destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Alkan, ilimizdeki tüm paydaşlarımızın koordineli bir şekilde çalışmasıyla meydana gelen sinerji neticesinde kısa bir süre içerisinde olumlu sonuçlar alındığını ifade ederek bu tarz birlikteliklerin başarıya ulaşma noktasında önemli rol oynadığını belirtti ve Üniversitemizin gelişim sürecine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube