Yayınlanma Tarihi: 27 Eylül 2014 Cumartesi

İl Müftülüğünden Rektörümüze Ziyaret

Çorum İl Müftüsü Mehmet Aşık, Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca 2014 yılının “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nda “Cami ve Gençlik” teması ekseninde toplumda farkındalık oluşturacak ve süreklilik kazandıracak etkinlikler yapılmasının planlandığını ifade eden İl Müftüsü Mehmet Aşık, bu çerçevede Çorum’da değişik mekanlarda Türkiye’de ilk olma niteliğini taşıyan çeşitli faaliyetler yürüttüklerini ifade etti. Bu tür çalışmaları bundan sonra da sürdüreceklerini belirten Müftü Mehmet Aşık, yılın teması çerçevesinde ilk olarak 30 Eylül 2014 tarihinde Müftülük toplantı salonunda yapılacak geniş katılımlı istişare toplantısında 2014 yılı etkinliklerinin ele alınıp görüşüleceğini; burada ve yıl içine yayılacak olan faaliyetlerde Üniversitemizin görüş ve katkılarının kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Mehmet Aşık, bu faaliyetlerin bir parçası olarak 18 Ekim 2014 Cumartesi Saat 19.00’da Atatürk Spor Salonu’nda Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Çelik’in katılımlarıyla Gençlik konulu bir program gerçekleştireceklerini belirtti.  

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Hitit Üniversitesi olarak iş birliklerine açık olduklarını ve Müftülüğün gençlere yönelik bu tür çalışmalarına katkı vermekten her zaman mutluluk duyacaklarını dile getirdi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube