Yayınlanma Tarihi: 07 Ağustos 2014 Perşembe

İl Genel Meclisi Üyeleri Rektörümüzü Ziyaret Etti

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve beraberindeki İl Genel Meclisi Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

“Tüm Çorum olarak sizi ziyarete geldik. Üniversitemiz sayenizde güzel bir ivme kazandı, her kurumla iletişim halindesiniz sizi kutluyor ve takdir ediyoruz” diyerek sözlerine başlayan İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Genel Meclisi’nde de “Mesele Çorum ise Gerisi Teferruattır” anlayışıyla Çorum için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. “Sizinle birlikte Hitit Üniversitesi ciddi bir hamle yaptı, kampüs sorunu çözüldü, öğrenci sayısı arttı, bizlerde sizin yanınızdayız ve size her zaman desteğe hazırız” diyerek konuşmasına devam eden İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, “Yapmış olduğunuz değerli çalışmalar için teşekkür eder, bu sürecin yapacağınız daha iyi çalışmalarla devam edeceğine inancımız tamdır” diyerek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Nezih bir grubu ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Üniversitemizin birkaç yıl içerisinde tüm paydaşlarımızın desteği ile Merkez ve ilçelerle beraber çok ciddi bir gelişim yaşadığını belirterek; Üniversite Kampüsü konusunda büyük bir gelişme kaydedilerek çözüldüğünü, Üniversitemizdeki öğrenci sayısının 15 bine ulaştığını, Merkez Laboratuvar, Çorum MYO 1. ve 2. Etap, Teknokent, Sungurlu MYO ve Alaca MYO inşaatlarının devam ettiğini ve bu yıl içerisinde de yapımı tamamlanan binalarımızın açılışlarının yapılmaya başlanacağını, yakın bir zamanda Kuzey Kampüsünde inşaatlara başlanacağını ve aynı zamanda 2016 Dünya Güreş Şampiyonası’nın Üniversitemizde gerçekleştirilecek olması nedeni ile de güzel bir spor salonun da Şehrimize/ Üniversitemize kazandırılacağını açıkladı.

 “Herkesle doğru anlatım sonunda kurduğumuz ortak sinerji sonucunda, Üniversitemizin gelişimini hep beraber, omuz omuza vererek sağladık” diyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Tıp Fakültemizde yaşanan gelişmelere de dikkat çekerek Güney Kampüsün bir sağlık kampüsü olacağını açıkladı. “Memleketimiz güzel şeyleri hak ediyor” diyerek konuşmasına devam eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Bu güzel gelişmelere inşallah hep birlikte devam ederiz” diyerek Üniversitemize katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür etti. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube