Yayınlanma Tarihi: 06 Ağustos 2014 Çarşamba

ÇESOB Bünyesindeki Meslek Oda Başkanlarından Rektörümüze Ziyaret

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ÇESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kılıç ve ÇESOB bünyesindeki meslek odaları başkanları, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemizdeki gelişmelerin ÇESOB’u çok yakından ilgilendirdiğini ve bu gelişmelerden büyük bir memnuniyet duyduklarını açıklayan ÇESOB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kılıç, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın üniversiteye geldiği günden bu güne STK’larla iç içe olduğunu ve oluşan bu birliktelik sayesinde Üniversitemizde güzel gelişmelerin yaşandığını açıkladı. “Rektörümüzün başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Esnaf ve sanatkarın kalkınması için yapacağımız tüm projelerde Rektörümüzün yanımızda olacağından hiç şüphemiz yok. Sayın Rektörümüzün Çorumlu olması, Çorum'u yakından tanıması, Çorum ve Çorumlu için büyük şanstır. Kendisine başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" diyen ÇESOB Başkanı Kılıç,  her geçen gün hızla büyüyen Hitit Üniversitesi ile her zaman birlikte çalışma yapmaktan mutluluk duyduklarını ve her konuda iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

Üniversitenin bir şehrin her anlamda kalkınmasında büyük bir rol üstlendiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Sırt sırta, omuz omuza verdiğimiz zaman yapamayacağımız bir şey yok. Üniversite olarak kurumlar arası iş birliğini çok önemsiyoruz” diyerek Üniversitemizin tüm paydaşları ile yaptığı iş birliği sonucunda oluşan bu güç birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversitemizin ildeki her kesimle yakın bir diyalog kurması yönünde büyük bir çaba sarf ettiklerini bu çabaların sonucunda da Üniversitemizin hızla ve gözle görülür bir gelişme sergilediğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, 3 yıl önce 8 bin 400 olan öğrenci sayısının bugün itibari ile 15 bine geldiğini ve Üniversitemizde yaşanan tüm diğer gelişmelerde de oluşan bu birlikteliğin büyük bir katkısı olduğunu sözlerine ekledi. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Çorum'un topyekûn her bileşeniyle kalkınmasını istiyoruz ve bu anlamda esnafımızın da her zaman her konuda yanındayız” diyerek ÇESOB ile birlikte her türlü çalışma ve projeye sıcak baktığını açıkladı.

Ziyarette; ÇESOB Başkanı ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Hasan Coşgun, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür, Terziler Odası Başkanı Lütfi Barut, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Yakup Torun, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli,  Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz ile Alaca Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Turan Ongu yer aldı.

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube