Yayınlanma Tarihi: 14 Ağustos 2014 Perşembe

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi Yeni Tasarımı ve İçeriğiyle Çıktı

Üniversitemiz süreli bilimsel ve akademik yayınlarından olan ve yılda iki kez (Haziran ve Aralık aylarında) yayımlanan HÜSBED’in yeni sayısı çıktı. Böylece dergimiz yayın hayatının 7. yılında 11. sayısına ulaştı. Dergimiz doçentlik sınavına başvuran adaylarda aranan makale yayın koşullarını karşılar durumdadır.

Yayımlandığı günden itibaren bilimsel ve akademik özgün nitelikli makale, tanıtım yazısı ve bilgi notlarının titizlikle hakem sürecinden geçirilerek yayımlandığı Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, bilimsel çevrelerden ve akademisyenlerden hak ettiği ilgiyi görmektedir.

Dergimiz uluslararası bir yayın olma sürecinde ilerlemektedir. Son sayısıyla birlikte Dergimize Türkçe dışındaki dillerde yazılan makaleler de yayınlanmaya başlamıştır.

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi;

-TÜBİTAK-ULAKBİM

-ASOS- Akademia Sosyal Bilimler İndeksi

- ARAŞTIRMAX- Bilimsel Yayın İndeksi

- AKADEMİK DİZİN-Akademik Türk Dergileri İndeksi

-TEİ- Türk Eğitim İndeksi

-SCİPİO- Scientific Publishing & Information Online

-COPERNİCUS- Index  Copernicus International

olmak üzere sosyal bilimler alanında saygın 7 ayrı indeks tarafından taranmaktadır.

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisine ulaşmak için tıklayınız.