Yayınlanma Tarihi: 23 Temmuz 2014 Çarşamba

Rektörümüzden Mehmet Tatlısu’ya Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Manisa Celal Bayar Üniversitesi D. Eğitim Fakültesi Emekli Öğretim Görevlisi hemşehrimiz Mehmet Tatlısu’yu ziyaret etti.

Mehmet Tatlısu hocamızın ülke çapında Mehmet Akif ve Necip Fazıl çalışmalarıyla tanındığına dikkat çekerek hocamızın sahip olduğu birikimden gençlerimizin alacağı pek çok şey olduğunu açıklayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, akademisyenin emekliliğinin olmadığını belirterek hocamızın engin bilgi ve tecrübeleri ile Üniversitemize de vereceği pek çok hizmet olacağını ve bu kapsamda Üniversitemizin kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, eğitim alanında yapmış olduğu  değerli çalışmalar ve yetiştirdiği öğrenciler için Eğitimci-Yazar Mehmet Tatlısu’ya teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın durdurak bilmeksizin gece gündüz yaptığı çalışmaları ilgi, sevgi ve dualarla gurur duyarak izlediğini belirten Mehmet Tatlısu da Üniversitemize ihtiyaç halinde her zaman katkı vermeye hazır olduğunu ifade etti. “Kısa sürede üniversitemize çok şeyler kazandırdınız, başarılı çalışmalarınızın kesintisiz devamı için ailecek duacıyız” diyen Mehmet Tatlısu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube