Yayınlanma Tarihi: 02 Temmuz 2014 Çarşamba

İnşaatı Devam Eden Alaca MYO Kampüsünde İncelemelerde Bulunuldu

Valimiz Sabri Başköy, Çorum Milletvekillimiz Salim Uslu, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Belediye Başkan V. Zeki Gül, Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve İl Milli Eğitim Müdürdü Seyit Ali Büyük inşaatı devam eden Alaca MYO Kampüsümüzde incelemelerde bulundular.

Alaca MYO kampüs inşaatının yüklenici firma yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan heyet, çağın gerektirdiği eğitim öğretim yaklaşımları göz önünde tutularak yapılanan bu kampüsümüzle birlikte Üniversitemizin daha da güçleneceğini belirterek yakın bir zamanda hizmete girecek Alaca MYO kampüsünün kısa sürede başarıyla tamamlanacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Alaca MYO Kampüsü’nün hayırsever işadamımız Sinpaş GYO tarafından çok kısa bir sürede tamamlanıp hizmete gireceğini ve kısa sürede tamamlanacak olmasının da mutluluk verici olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, vermiş oldukları desteklerden dolayı Sinpaş GYO’ya teşekkür ederek ilçenin tüm paydaşlarının göstermiş olduğu gayretler sonucunda Alaca MYO’nun büyük bir hızla geliştiğini belirtti.

Sinpaş GYO tarafından yapımı devam eden Alaca MYO Kampüsü’nün idari yönetim ve derslik binasından oluşan ve toplam 7.600 m2 kapalı alana sahip 1. Etap inşaatının %80’i tamamlanmakta olup 2014 yıl sonuna kadar inşaatın teslimi yapılacaktır. Lojman ve Yurtlardan oluşan ve toplam 4.776 m2 kapalı alana sahip Alaca MYO 2. Etabın yapımına da daha sonra başlanacaktır.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube