Yayınlanma Tarihi: 24 Haziran 2014 Salı

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUZEM) Gelişmeye Devam Ediyor

Üniversitemiz bünyesinde 2013 yılında kurulan Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUZEM) 2013-2014 eğitim-öğretim yılının güz ve bahar dönemlerinde ortak dersler sınavlarını başarıyla yürüttü. Ortak dersler arasınav, mazeret, final ve bütünleme sınavlarında her bir sınavda öğrenci sayısı yaklaşık 4.000 olmak üzere toplamda 20.000 öğrencinin sınavları HUZEM tarafından yapıldı.

Kurulmasının üzerinden 1 yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi kendi soru kitapçığını hazırlayıp çoğaltacak, cevap anahtarlarını değerlendirecek, sınav evraklarını paketleme ve sınav kasalarına yerleştirme işlemini yapabilecek seviyeye ulaştı. İhtiyaç duyulduğu takdirde ortak ders sayısının artırılmasını destekleyecek altyapı ve birikime sahip olan Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi önümüzdeki eğitim-öğretim dönemlerinde server, diğer donanım birimleri ve yazılım ihtiyaçlarını tamamlamasıyla bünyesinde uzaktan eğitim tezsiz yükseklisans, önlisans ve sertifika programlarını açmayı planlamaktadır.

Uzaktan Eğitim Merkezi hakkında daha detaylı bilgi almak için birim web sayfası olan www.uzem.hitit.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube