Yayınlanma Tarihi: 21 Haziran 2014 Cumartesi

Rektörümüz TRT OKUL’da Yayınlanan “Rektörler Anlatıyor” Programına Konuk Oldu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 20 Haziran 2014 Cuma günü TRT OKUL kanalında canlı olarak yayınlanan  “Rektörler Anlatıyor” programına konuk oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan programda, Üniversitemiz birimlerine ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak Üniversitemizin öğrencilerimize sunduğu imkanları anlattı.

 

Çorum’un tarihine ilişkin bilgi paylaşımında bulunarak konuşmasına başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, pek çok medeniyete ev sahipliği yapan şehrimizin ulaşım ve yaşam koşullarının elverişliliğine dikkat çekerek, son dönemde büyük bir atılım yapan Çorum’a tarihi dokusunun da önemli bir avantaj sağladığını belirtti. 

Üniversitelerin doğru konuşlanırsa bulunduğu şehre atılım, gelişim vesilesi olacağını açıklayarak Üniversitemizin de bu bilinçten hareketle büyük hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin öğrencisine bakış açısı kazandırarak dünyalılık bilinci vermeyi çok önemsediğini ve eğitimin uluslararasılaşması kavramına inanarak öğrencilerimize dünya ölçeğindeki benzer okullardan mezun olanlarla eşit şartlarda mezun olmaları yönünde çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

Üniversitemizdeki gelişmeler beraberinde öğrencilerimize sunulan imkanlarla ilişkin bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin bulunduğu coğrafyaya ve sektöre ön ayak olarak tüm paydaşlarından aldığı güçle kişi odaklı, öğrenci odaklı, insan odaklı bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Üniversitemizin öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirme arzusu ile öğrencilerimizle her zaman iletişime açık olduğunu dile getirerek Üniversitemiz WEB sayfasından da öğrencilerimizin her türlü güncel bilgiye ulaşabileceğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimizin sevdikleri meslekleri yapmaları gerektiğine dikkat çekerek tercih dönemindeki öğrencilerimize başarı dileklerini iletti. 

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube