Yayınlanma Tarihi: 18 Haziran 2014 Çarşamba

Rektörümüzden Ensar Vakfı’na Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, yılın En Aktif Şubesi seçilen Ensar Vakfı Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.

Türkiye genelinde çok sayıda şubesi bulunan Ensar Vakfı’nın şubeleri içerisinde ilimizde faaliyet gösteren Ensar Vakfı Çorum Şubesinin kısa bir süre önce En Aktif Şube seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, sivil toplum kuruluşlarının toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olduğunu belirterek bu anlamda STK’ları ve STK’lar ile ortak projeler yapmayı çok önemsediklerini belirtti.

Ülkemiz insanının manevî dinamiklerini zenginleştirerek ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkıda bulunmayı amaç edinen Ensar Vakfı gibi köklü bir kuruluşun şubesinin ilimizde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürmesinin büyük bir önem arz ettiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin Ensar Vakfı ile birçok alanda ortak çalışmalar yaptığını ve bu çalışmaların artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu açıkladı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Ensar Vakfı’nın En Aktif Şubesi seçilmesi nedeni ile Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve yönetim kurulunu tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Ensar Vakfı olarak her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve Üniversitemizle yapılan ortak çalışmaları çok önemsediklerini ifade eden Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşkın da insani değerlere bağlı bir nesil yetiştirmek amacıyla, nitelikli akademik çalışma ve sürekli proje geliştirerek, özelde gençler olmak üzere toplumun tüm sosyal katmanlarına eğitim, yayın, organizasyon faaliyetleri ile hizmet sunma gayretinde olduklarını ifade ederek ziyaretinden ve desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube