Yayınlanma Tarihi: 12 Haziran 2014 Perşembe

Üniversitemiz Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Protokol İmzaladı

Üniversitemiz ve Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin eğitim niteliğini geliştirmek ve toplumsal sorunlara çözüm üretecek ortak bilimsel projeler hazırlamak amacıyla protokol imzalandı.

Protokol kapsamında Üniversitemiz ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında

  • Lisansüstü eğitim desteği verilmesi,
     
  • Ortak bilimsel, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmesi,
     
  • Çorum ili ile ilgili ortak projeler geliştirilmesi.

konularında ortak çalışmaların yapılması hedeflenmektedir.

Gerçekleştirilen Protokol İmza Töreni sonrasında açıklamada bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerin, iyi bir eğitim alabilmeleri için tüm kurumlarla işbirliği içerisinde olduklarını ve üniversitelerin öğrenci potansiyeli açısından en önemli kaynaklarını Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardaki öğrencilerin oluşturduğunu ifade ederek yapılan protokol ile iki kurum arasında ortak çalışmaların artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekerek yapılan protokol ile kurumsal yapıda aktivitelerin yapılmasının daha da verimli olacağını belirtti ve yapılan işbirliğinin her iki kuruma da hayırlı olmasını diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube