Yayınlanma Tarihi: 06 Mayıs 2014 Salı

Üniversitemiz Ankara’da Tanıtıldı

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleri kapsamında Ankara’da 11 farklı lisede öğrenim gören lise 11.sınıf ve son sınıf öğrencilerine tanıtıldı. Tanıtım etkinliklerine Üniversitemiz öğretim elemanlarından; Prof.Dr. Ferit Uslu, Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet Sezikli, Yrd. Doç. Dr. Alparslan Kartal, Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Gümüşdağ, Öğr. Gör. Zekeriya Lek, Öğr. Gör. Veli Koçak,  Öğr. Gör. Eda İlhan, Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Satı Altıntaş, Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi personeli Bahriye Kerman ile Genel Sekterlik personeli Özge Özdemiroğlu katıldı.

Tanıtım etkinliklerinde; Üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek “Hitit Üniversitesi”nde öğrenci olmak anlatıldı. Tercih edilirliğinin daha da artması için “En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla öğrenci odaklı bir üniversite olmayı hedefleyen Üniversitemizin slayt gösterisi eşliğinde yapılan tanıtımı, ziyaret edilen lise öğrencileri tarafından yoğun ilgi ile takip edildi.

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleri 8-10 Mayıs 2014  tarihleri arasında Kocaeli’yle devam edecek.

Yayınlanma Tarihi: 06 Mayıs 2014 Salı

Üniversitemiz Ankara’da Tanıtıldı