Yayınlanma Tarihi: 27 Mayıs 2014 Salı

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi 1.Etap İnşaatı İçin Yer Teslimi Yapıldı

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından geçtiğimiz Nisan ayında ihalesi yapılan Sungurlu Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi 1.Etap inşaatı için Yüklenici Firma olan AYHAS İnşaat firmasına yer teslimi yapıldı ve böylece Sungurlu MYO Yerleşkesi inşaat süreci başlamış oldu.

Sungurlu Belediyesi ve Hazineye ait olan, Üniversitemize daha önceden tahsisi yapılan Yerleşke alanının tesliminde Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Sungurlu Mal Müdürü Türkay Odabaş, Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Öğr. Gör. Hasan Baylavlı, Şube Müdürü Süleyman Altan, AYHAS İnşaat Genel Müdürü Hasan Aydın ve firma yetkilileri katıldı.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu inşaatı 48.510 m2 yerleşke alanı üzerinde, iki etap halinde planlanmıştır. 1.Etap inşaatında 9.350 m2 kapalı alandan oluşan idari ofisler ve dersliklerin yer alacağı blok, yemekhane-kantin bloğu ile altyapı kapsamında inşa edilecek olan kapalı otopark, trafo-jeneratör bloğu ve ısı merkezi bloğu yer alacaktır. Sungurlu Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi 2.Etap inşaatında ise idari blok, 2.Derslik bloğu, kapalı spor salonu, kongre kültür merkezi, fuaye ve kreş yapılması planlanmaktadır. 1. ve 2. Etap inşaatlarının tamamlanması ile altyapı hariç olmak üzere yaklaşık 20.000 m2 fiziki alana ulaşılması hedeflenmektedir. Yerleşke alanında yapılacak olan Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu çalışmaları ise proje aşamasındadır.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube