Yayınlanma Tarihi: 02 Mayıs 2014 Cuma

Öğrencilerimiz SÜTAŞ Tesisleri’ne Teknik Gezi Düzenledi

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Üniversitemzin Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (ÇDSYB) ile imzaladığı ortak eğitim protokolü kapsamında Karacabey-Bursa SÜTAŞ Süt Ürünleri A. Ş. tesislerine teknik gezi düzenledi.

Gezide Karacabey Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Hayvancılık Eğitim Çiftliği Müdürü Mecit Özdemir tarafından verilen seminerde tesis ve eğitim merkezinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verildi. Geziye Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem İstanbullu, Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (ÇDSYB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cinbek, birlik çalışanları Vedat Bilge ve Yenal Soyoğuz katıldılar.

Protokol kapsamında gerçekleştirilen teknik gezi ile Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz teorik bilgilerini pratik olarak görme imkanı buldular.