Yayınlanma Tarihi: 16 Mayıs 2014 Cuma

HÜKAM Aile Haftası Etkinlikleri Kapsamında Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKAM)  Aile Haftası etkinlikleri kapsamında Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenledi.

Üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen konferansta Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu kadının dünyadaki ve Türkiye’deki yerine değinerek, konu ile ilgili istatistiki açıklamalarda bulundu. Aile olmanın akademik dünyadaki ve özel yaşamdaki önemini de vurgulayan Rektör Prof. Dr. Komsuoğlu, Çorum’da ve Hitit Üniversitesi’nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konferans, Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKAM)  Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hülya Çağıran Kendirli’nin, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu’na teşekkür plaketi takdim etmesiyle sona erdi.