Yayınlanma Tarihi: 14 Mayıs 2014 Çarşamba

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kısa bir süre önce kurulan Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKAM) tarafından düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak katılmak üzere gelen Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Prof. Dr. Komsuoğlu, kısa bir sürede bu kadar güzel ve estetik mekanlara sahip olan Üniversitemize hayran olduğunu belirterek, kadim kültürlerin yeri olan Çorum’un üniversiteye de yansımış olduğunu gördüklerini ve bunu büyük bir takdirle karşılamış olduklarını ifade etti. Prof. Dr. Komsuoğlu, Üniversitemizle her konuda iş birliği yapabileceklerini belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a çalışmalarında başarılarını diledi. 

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da ülkemizin köklü üniversitelerinden biri olan Kocaeli Üniversitesi ile pek çok konuda iş birliği yapmak istediklerini bu konuda da kendilerinden destek beklediklerini ifade ederek, Prof. Dr. Komsuoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube