Yayınlanma Tarihi: 12 Mayıs 2014 Pazartesi

Üniversitemizde 8. Bahar Şenlikleri Coşkuyla Gerçekleştirildi

8. Geleneksel Bahar Şenliklerimiz, Fen Edebiyat Fakültesi/BESYO Yerleşkemizde coşkuyla gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Bahar Şenlikleri’nin yapıldığı Fen Edebiyat Fakültesi ve BESYO Kampüsümüzü ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan standları gezerek öğrencilerle kısa bir süre sohbet etti. Öğrencilerimizden ve ilimizden çok sayıda ziyaretçinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen etkinliklerde, öğrenci kulüplerinin faaliyetlerinin tanıtıldığı stantlar büyük ilgi gördü.

Öğrencilerimize imkanlar ölçüsünde en iyi eğitimi almaları için çaba sarf ettiklerini ve aynı zamanda en az eğitim kadar önemli olan, kaliteli bir yaşam ve sosyal etkinliklere de önem verdiklerini açıklayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin gelişimine büyük katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.

Etkinlik kapsamında spor yarışmalarının da düzenlendiği etkinliklerde; karaoke gösterisi, halk oyunları gösterisi, eğlence yarışmaları ve işaret dili ile türküler söylendi.

Masa Tenisi, Basketbol, Voleybol ve Futbol turnuvalarında dereceye giren takımlara/oyunculara Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve öğretim üyelerimiz tarafından ödülleri verildi.

Katılımcıların keyifli zaman geçirdiği gözlenen etkinlikler, Pop Müzik Sanatçısı Gökhan Tepe’nin sahne aldığı konserle devam etti.

Engelliler için sahnenin ön kısmında özel alanın da ayrıldığı konsere, öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Sahne performansı ve şarkıları ile dinleyenleri coşturan Gökhan Tepe’ye, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Geleneksel İskilip Dolması ikramının da yapıldığı Bahar Şenliklerinin ikinci gününde de "Dünyayı Kurtaran Adım" Genç Tema Kulübü Proje Eğitimi, Grup Kantin öğrenci grubu konseri ve Kolpa Grubu konseri ile devam etti.

İki saat boyunca seslendirdiği parçalarla gençleri yerinden oynatan Kolpa Grubu’nun performansı herkesi hayran bıraktı. Kolpa Grubu’nun konserine de gençler yoğun ilgi gösterdi. Şenliklerde gönüllerince eğlenen öğrenciler ve katılımcılar tüm yılın yorgunluğunu üzerlerinden attılar.

Yoğun bir katılımla, coşku içerisinde gerçekleştirilen 8. Geleneksel Bahar Şenlikleri “Kolpa Grubu” konseri ile son buldu. Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, katılımcıların memnuniyeti ile sonlanan 8. Geleneksel Bahar Şenliklerinde emeği geçen herkese teşekkür ederek gerçekleştirilen etkinliklerin Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavları öncesinde öğrencilerimize motivasyon sağlayacağını belirtti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube