Yayınlanma Tarihi: 25 Nisan 2014 Cuma

Üniversitemizde 3. Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İş ve İnsan Kaynakları Merkezi tarafından 3. Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri etkinlikleri Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Öğrencilerini profesyonel iş dünyasına hazırlamanın önemine inanan Üniversitemizin, öğrencilerin değişik sektör ve kurumlarla bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği "Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri", 3 gün boyunca öğrencileri birbirinden değerli akademisyenler, başarılı iş adamları ve yöneticilerle bir araya getirdi.

Açılış paneliyle başlayan etkinliğin ilk gününde “Edebiyat” ve “Kariyer” konulu söyleşiler, “Kariyer” ve “İş Dünyası” isimli konferanslar, “Kamu Sektörü” konulu panel ile “Sosyal Medya Özgürlüğü” hakkında münazara gerçekleştirildi.

Öğrencilerin yoğun katılımıyla devam eden etkinliğin ikinci ve üçüncü günlerinde Sosyal ve Fen Bilimleri Öğrenci Kongreleri, “Kariyer” konulu konferans, “Finans Sektörü”, “Genç Girişimciler”, “Avrupa Birliği’nde Gençlik ve AB Gençlik Programları/AB’de İstihdam Fırsatları”, “Kadın Girişimciler” konularında paneller, “Tiyatro” alanında söyleşi ve “Üniversitede Özgürlük” konulu münazara yapıldı.

3. Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri Etkinliği kısa film gösterimleri, deneysel mülakat, müzik, proje, resim, web tasarım yarışmalarının tamamlanmasının ardından sona erdi.

Program sonunda Sosyal ve Fen Bilimleri Öğrencileri Kongresi, münazara, resim, fotoğraf, proje, web tasarımı, deneysel mülakat, müzik ve kısa film yarışmalarında dereceye giren ile en çok dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Kısa film yarışmasında Doğan Sarıgül, resim yarışmasında Beyza Nursin Yeni, Fotoğraf yarışmasında Sefa Çelik, münazarada Aykırı Düşünce Grubu, Fen Bilimleri Öğrenci Kongresi’nde Esra Erdem, Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi’nde Nurbanu Arslanmirza, proje yarışmasında Mesut Koçak, web tasarım yarışmasında Selman Gedik, deneysel mülakat yarışmasında Recep Ün ve müzik yarışmasında Grup Kantin birinci oldu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube