Yayınlanma Tarihi: 25 Nisan 2014 Cuma

Üniversitemiz Denizli’de Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Ulusal ve uluslararası çerçevede tanıtım etkinliklerine önem veren Üniversitemiz, Denizli Yükseköğretim fuarına katıldı. Gerçekleştirilen eğitim fuarına Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Kurşun, Arş. Gör. Şafak Aksoy, Arş. Gör. Mustafa Reşit Haboğlu ile Basın ve Halkla İlişkiler Personeli Ali Saçak katıldı.

Çok sayıda üniversitenin yanı sıra çeşitli eğitim kurumlarının da katıldığı fuarda ziyaretçilere Üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgiler verilirken, öğrencilerin akıllarındaki sorular da cevaplandırıldı.

Öğrenci odaklı bir üniversite olmayı hedef edinen Üniversitemiz standında “Hitit Üniversitesi”nde öğrenci olmak anlatılırken, ziyaretçiler tarafından sıkça sorulan “Özel Üniversite misiniz?” sorusunun cevabı ise “En Özel Devlet Üniversitesi” oldu.

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleri çerçevesinde 28-30 Nisan 2014 tarihleri arasında ise Ankara’da öğrencilerle bir araya gelecek.