Yayınlanma Tarihi: 24 Nisan 2014 Perşembe

Rektörümüz KYK Genel Müdürünü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, KYK Genel Müdürü Prof. Dr. Recep Kaymakcan’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Üniversitemiz Kuzey Kampüsü’nün tamamlanmış master planı çerçevesinde çok sayıda inşaatın yapılacağı planda, birinci etapa ilişkin 22 Mayıs’ta ihaleye çıkılacağını ifade etti.

Kısa bir süre içerisinde inşaatlarının tamamlanmasıyla birlikte Kuzey Kampüsü’müzde birçok öğrencimizin eğitimlerini karşılayacağını ve bu kampüste de yurt ihtiyacının ortaya çıkacağını belirtti. Bu durumu dikkate alarak Kuzey Kampüsü’müzde öğrenci yurtları için oldukça büyük bir alan rezerve edildiğini ve Kuzey Kampüs master planına öğrenci yurtları için yer ayrıldığını sözlerine ekledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan Sungurlu Kampüsü’müzde ihalenin bittiğini yakın bir zaman içerisinde temelinin atılacağını aynı şekilde burada da yurt için yer ayrıldığını ve Genel Müdürü’müzün değerli katkılarıyla başlatılan yurt projesinin en kısa zamanda tamamlanarak hizmete sunulacağını beklediklerini ifade etti.

KYK Genel Müdürü Prof. Dr. Recep Kaymakcan da tüm Türkiye’de yoğun bir hizmet verdiklerini çok yakından ilgilendiğini ve inşaatlarının en kısa sürede başlatılması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek ziyaretten dolayı Rektörümüze teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube