Yayınlanma Tarihi: 22 Nisan 2014 Salı

KKTC 2. Cumhurbaşkanı Üniversitemizi Ziyaret Etti

Üniversitemiz ve Çorum Belediyesi’nin işbirliği ile düzenlenen, "Kıbrıs Sorunu" isimli konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere ilimize gelen KKTC 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak, şehrimizin tüm paydaşları ile yakın bir diyalog halinde, yoğun bir çalışma gayreti içerisinde olduğunu belirtti.

Teknoloji ve gıdanın önemine dikkat çekerek, Üniversitemizin bu alanda yapmış olduğu başarılı çalışmaları belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemize/şehrimize daha çok katma değer sağlayacak yeni bölümler açtıklarını belirterek, Üniversitemizde yeni açılan/açılacak marka değeri yüksek bölümlere ilişkin bilgilendirmede bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, nazik ziyaretinden dolayı 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’a teşekkür etti.

KKTC 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat da Çorum insanının çok samimi ve misafirperver olduğuna dikkat çekerek, İlimizde bulunmaktan son derece memnun olduğunu belirtti. KKTC 2. Cumhurbaşkanı Talat, Çorum’un, üniversitesi ile, sanayisi ile ve dayanışmayı seven halkı ile daha da gelişeceğini belirterek, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube