Yayınlanma Tarihi: 18 Nisan 2014 Cuma

“Çağlar Boyu Çorum ve Çevresi” Konulu Panel Gerçekleştirildi

“Hitit Söyleşi Günleri ve Turizm Haftası” kapsamında, ‘Çağlar Boyu Çorum ve Çevresi’ konulu panel, 17.04.2014 tarihinde saat 14:00’de Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyelerinin panelist olarak katılımlarıyla düzenlenen panele, Vali Yardımcı Fikret Zaman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru ile Üniversitemiz akademisyen ve öğrencileri katıldı.

Çorum Valiliği himayesinde, Üniversitemizin desteği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizesinde, “Hitit Söyleşi Günleri ve Turizm Haftası” kapsamında düzenlenen panelde; Moderatörlük yapan Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Ahmet Ünal  “Demir Devrinde Anadolu ve Frigler“  hakkında bilgiler verdi.

Panelist Yrd. Doç. Dr. Hatice Kübra Ensert  “Erken Tunç Çağında Çorum ve Çevresi”, Panelist Yrd. Doç. Dr. Özlem Sir Gavaz  “Hitit Öncesi Anadolu’nun Siyasi Durumu ve Asur Ticaret Kolonileri Çağı“  ve Panelist Karadeniz Arkeolojisini Araştırma, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Esra Keskin “Roma Dönemi Mimarlığında Hamam Geleneği ve Çorum’dan bir Örnek: Figani Köyü Beke Kaplıcası” hakkında bilgiler verdi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube