Yayınlanma Tarihi: 01 Nisan 2014 Salı

Rektörümüzden ÇESOB Başkanına Teşekkür Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a yapmış olduğu ziyarette Üniversitemiz; Mevlana Değişim Programı Koordinatörü Doç. Dr. Abdurrahman Asan, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bilgin ve Uluslararası İlişkiler Birimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gökçe Merey eşlik etti.

Kazakistan’dan Üniversitemize gelen 20 yabancı uyruklu lisansüstü öğrencisini ÇESOB misafirhanesinde en güzel şekilde ağırlayan ve esnafların sıcak yüzünü gösteren ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Sırt sırta, omuz omuza verdiğimiz zaman yapamayacağımız bir şey yok. Üniversite olarak kurumlar arası işbirliğini çok önemsiyoruz. Hitit Üniversitesi olarak yabancı uyruklu öğrencileri Çorum’da misafir etmeye devam edeceğiz. Bu öğrencilerimiz Çorum’a da katma değer kazandırıyor” diye konuştu. ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ın Kazakistan’dan Üniversitemize eğitime gelen yabancı uyruklu öğrencilere tereddütsüz bir şekilde kapılarını açtığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a teşekkür plaketi takdim ederek ‘ÇESOB’la işbirliğimiz artarak devam edecek’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise, Üniversitemiz öğrencilerine her zaman kapılarının açık olduğunu belirterek, “20 yabancı uyruklu öğrenciyi misafir ettik. Bu sayı 100’de olsa 200’de olsa misafir ederiz. Mevcut misafirhanemiz yeterli olmadığı durumda öğrencilerimizi evlerimizde de misafir etmeye hazırız” dedi.

Ziyarette Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür, Fırıncılar ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Adem Çıkık, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Ayakkabıcılar ve Kunduracılar Odası Başkanı Hasan Coşgun, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Yakup Torun ve Oto Tamirciler Odası Yönetim Kurulu üyesi Adem Kabadayı hazır bulundu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube