Yayınlanma Tarihi: 07 Mart 2014 Cuma

Sungurlu MYO Öğrencileri Köy Okullarında

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle köy okullarında etkinlik düzenledi.

Etkinlik kapsamında Sungurlu MYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin ilk ziyareti Arıcı Köyü İlkokulu’na oldu. İkinci ziyaret ise İkizli Köyü Şehit Hacı Ömer Kanat İlkokulu’na yapıldı. Ziyaretlere Sungurlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif ile Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kerim Aktaş da katıldı. Öğr. Gör. Kerim Akataş koordinatörlüğünde Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri kendi yaptıkları okul öncesi eğitim materyallerini (eğitici oyuncaklar, ritim aletleri, kuklalar) gittikleri okullardaki ana sınıfı öğrencilerine dağıttılar. Ayrıca öğrenciler yarışmalar, müzik eşliğinde oyunlar, yüz boyama çalışmaları gibi aktiviteler gerçekleştirdiler.

Etkinlik sonrasında Arıcı Köyü İlkokulu Müdürü Ertuğrul Bostancı ve İkizli Köyü Şehit Hacı Ömer Kanat İlkokulu Müdürü İsa Koşaloğlu, okullarındaki ana sınıflarının bu tür eğitici oyun materyallerine çok ihtiyacı olduğunu, bu nedenle getirilen materyallerin çok işe yarayacağını, ayrıca çocukların yapılan etkinliklerde çok eğlendiklerini belirterek, Sungurlu MYO’na ve özellikle Çocuk Gelişimi Programı akademik personeli ve öğrencilerine teşekkür ettiler. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube