Yayınlanma Tarihi: 05 Mart 2014 Çarşamba

Rektörümüz İlim Yayma Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin yapmış olduğu ikili işbirliği anlaşmaları ile Erasmus ve Mevlana Değişim Programlarıyla Dünya’nın farklı ülkelerinden gelerek Üniversitemizde eğitime başlayan yabancı uyruklu öğrencimize yurt katkısı sağlayan İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Mehmet Karadağ, “Dünyadaki farklı üniversitelerle yapmış olduğunuz işbirlikleriyle Hitit Üniversitesi’ni aktif hale getirdiniz, başarılı hizmetlerinizle bir dünya üniversitesi olma yolunda hızla ilerliyorsunuz, sizin gelişinizle Üniversite kapılarını herkese açtı, STK’ları, halkı, herkesi kucaklayan bir Üniversite haline geldiniz” dedi.

“Her zaman Üniversitenin desteğini hissettik ve bizde elimizden geldiği kadar Üniversiteye destek vereceğiz” şeklinde açıklamalarda bulunarak İlim Yayma Cemiyeti olarak bu öğrenci değişim programlarına yurt katkısı sunmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Karadağ, “kişilerin düşüncelerine göre değil yaptığı işlere göre değerlendiren bir yönetim anlayışınız takdire şayandır, Çorum’a ve Çorumluya verdiğiniz katma değer için size İlim Yayma Cemiyeti adına teşekkür ederim” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlim Yayma Cemiyeti’nin güzel hizmetler, güzel işler yaptığını, burada verilen hizmetlerden çocukların da çok etkilendiklerini ve ülkelerinde Çorum’u ve Çorumluyu anlattıklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Kırgızistan’dan gelen 17 öğrencimize İlim Yayma Cemiyeti tarafından ücretsiz bir şekilde konaklama hizmeti verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mehmet Karadağ’a teşekkür etti.

“Her iş bir şekilde yapılır, önemli olan işbirliği içerisinde işleri hızlı ve olumlu bir şekilde yapmaktır” diyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Çorumlu üniversitesine sahip çıktı, herkes bir yerden Üniversiteye katkı sağlamaya çalışıyor, Çorumlu bürokratlarımızda il dışında Üniversitemizin ismini duyunca ellerinde geleni yapıyorlar, bizim insanımız çok özverilidir, önemli olan ne yapıldığını doğru anlatmak, yapılanın doğru olduğunu bildiği zaman Çorumlu desteğini esirgemez” dedi.

Şuan devam eden inşaatlarımız yanısıra diğer inşaatlarımıza da hızlı bir şekilde başlayarak  Kuzey Kampüs inşatlarının tamamlanmasına gayret ettiklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin yapmakta olduğu gayretli çalışmalarla ve almış olduğu desteklerle daha da büyüyeceğini/güçleneceğini belirterek bu ekip çalışmasında emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube