Yayınlanma Tarihi: 31 Mart 2014 Pazartesi

Aktif Yaşam Kulübü’nden Büyüklerimize Ziyaret

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Aktif Yaşam Kulübü, Çorum Atıl Uzelgün Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Yaşlılarımızı dinleyerek, bu hayatta yalnız olmadıklarını göstermek ve bir nebzede olsa yüzlerini güldürmek amacıyla Aktif Yaşam Kulübü üyelerinin yaptığı ziyarette hem duygusal hemde eğlenceli anlar yaşandı. Huzurevi sakinlerinden 75 Yaşındaki Kadir Amca sorduğu matematik soruları ve bilmecelerle sohbeti renklendirdi. Kadir Amcanın "Anne Babanızı buraya getirmeyin, onlara siz bakın." demesi hem yarasının derinliğini gösterdi hem de duygu dolu anlar yaşattı. Elif teyze ise yöneltilen " Kaç çocuğunuz var ?" sorusuna verdiği "Sizler varsınız ya!"cevabı üzerine Aktif Yaşam Kulübü üyelerini gururlandırdı. Sohbet bitiminde Huzurevi sakinleri ziyaretten memnun kaldıklarını ve mutluluklarını  "Yine gelin, hep gelin." sözleriyle dile getirdiler. Yapılan bu ziyarette gençler yaşlıları unutmadıklarını ve her daim onların yanında olduklarını gösterdiler.

Aktif Yaşam Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri tarafından yapılan açıklamada “Aktif Yaşam Kulübü olarak bugün yapmamız gereken bir vazifeyi yerine getirdiğimize inanıyoruz.Umuyoruz ki yaşlılarımızın az da olsa günlerinin güzel geçmesine faydamız olmuştur.Bundan sonra da ziyaretlerimiz devam edecek.”  dedi.