Yayınlanma Tarihi: 03 Mart 2014 Pazartesi

4. Dönem Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikaları Dağıtıldı

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİTİTSEM) ile KOSGEB işbirliğinde düzenlenen “4. Dönem Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” tamamlanarak 29 öğrencimize sertifikaları; Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, KOSGEB Çorum İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, HİTİTSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başçı ve KOSGEB Uzmanı Gökhan Yürürer tarafından dağıtıldı.

Üniversitemizle KOSGEB’in yapmış olduğu ikili işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren KOSGEB Çorum İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, öğrencilerimizin bu sertifikaları biran önce kullanmalarını önererek sertifika almaya hak kazanan öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerimizin iyi bir eğitim alabilmeleri için tüm kurumlarımızla ikili işbirliği gayreti içerisinde olduklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Türkiye’nin her yerinde geçerli olan bu sertifikaların öğrencilerimize büyük fayda sağlayacağına inandığını ifade etti.

Alınan bu sertifika ile öğrencilerimiz iş kurmak istediklerinde 30.000 TL geri ödemesiz ve 70.000 TL geri ödemeli olmak üzere toplam 100.000 TL destekten oluşan KOSGEB  Yeni Girişimci Desteği’ne başvuru hakkı kazanmaktadır. Eğitimi başarı ile tamamlayan ve belge alan öğrencilerimiz Türkiye’nin her yerinde geçerli olan sertifikaları ile ilk iş kurdukları andan itibaren bu desteklerden yararlanabileceklerdir.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan tören bitiminde öğrencilerimiz adına KOSGEB Çorum İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube