Yayınlanma Tarihi: 26 Mart 2014 Çarşamba

Öğrenci Alımına YÖK’ten Onay

Üniversitemiz İskilip Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan “Kuyumculuk ve Takı Tasarımı” programına 2014-2015 eğitim-öğretim yılında 30 öğrenci alınması konusundaki teklifimiz, 20.02.2014 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında incelenerek, 2547 Sayılı Kanun’un 2880 Sayılı Kanun’la değişik 7/d-2 ve 7/h maddeleri ile 3843 Sayılı Kanun’un 4. maddesi uyarınca uygun görülmüştür.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan istihdam garantili yeni açılan programlardan birisi olan Kuyumculuk ve Takı Tasarımı programının ilimize ve bölgemize önemli katkı sağlayacağına inandığını ifade etti. TSO’da yapılan bir toplantı sırasında programın açılmasının talep edildiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, konuyla ilgili yakın teşviklerinden dolayı  Ahmet Ahlatçı’ya teşekkür etti.

İskilip Meslek Yüksekokulu bünyesinde 2010 yılı itibari ile 1 tane program mevcutken bugün itibari ile Yüksekokulumuz bünyesinde; Geleneksel El Sanatları, Mimari Restorasyon, Kuyumculuk ve Takı Tasarımı, Grafik Tasarımı ve İç Mekan Tasarımı programları olmak üzere toplam 5 program bulunmaktadır.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube