Yayınlanma Tarihi: 25 Şubat 2014 Salı

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Öğrencileri İkinci Çizgi Film Çalışmasını Yaptı

Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi (İkinci Öğretim) Programı öğrencileri “Sebzeler” konulu ikinci çizgi film çalışmasını tamamladı. Girişimcilik dersi kapsamında Öğr. Gör. Uğur Demiral koordinatörlüğünde yapılan çizgi film çalışması ile 2-5 yaş grubu çocuklara sebzelerin tanıtımı amaçlanırken çizgi filmdeki resimleme, diyalog ve seslendirme çalışmaları Sungurlu MYO öğrencileri tarafından yapıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret eden Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Öğr. Gör. Uğur Demiral ve Çocuk Gelişimi Programı’nı temsilen gelen öğrenciler, yaptıkları çalışmayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a tanıtarak, önümüzdeki günlerde yapmayı planladıkları yeni projeler hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten ve yapılan çalışmadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nun ve Çocuk Gelişimi Programı’nın güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. Geçen yıl da “Gece, Gündüz ve Güneş” konulu güzel bir çizgi film hazırlandığını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, bu çalışmanın Üniversitemiz tarafından ilimizdeki tüm anaokulu ile ilkokullara dağıtımının yapıldığını ve bu konuda her zaman öğrencilere destek vereceklerini vurguladı.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube