Yayınlanma Tarihi: 07 Aralık 2014 Pazar

Rektörümüz Boğazkale’de Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan ve Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu’nu ziyaret etti.

İlk olarak Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu’nu ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin sadece Çorum merkezde değil, tüm ilçelerimizdeki kurumlarımızla da yakın bir diyalog halinde olduğunu ifade ederek ilçede yer alan Hitit Uygarlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi ile birlikte Hitit Medeniyeti’nin bilinmeyen yönlerinin araştırılması ve ortaya konulması için çalışmalarının her geçen gün artarak devam edeceğini belirtti.

Merkezin daha da işlevsel hale gelmesi için ellerinden gelen destek ve gayreti gösterdiklerini ifade eden Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Üniversitemizde yaşanan olumlu gelişmelerden büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti.

Ardından Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan’a hayırlı olsun ziyaretinden bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemiz hakkında genel bilgi paylaşımında bulunarak Üniversitemizin sadece Çorum ilindeki birimlerinde değil, ilçelerimizdeki MYO’larımız ve Merkezlerimizle birlikte hızlı ve büyük bir gelişme gösterdiğini ve ilimizin tüm paydaşları ile işbirliği içerisinde katma değeri yüksek çalışmalar yapılacağına inancının tam olduğunu vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan da ilçelerimizin gelişmesi açısından Üniversitemizin çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek Kaymakamlık olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube