Yayınlanma Tarihi: 28 Aralık 2014 Pazar

Rektörümüzden TÜİK Bölge Müdürüne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Samsun Bölge Müdürü Harun Çiçek’i ziyaret etti. Rektör Prof.Dr. Alkan, TÜİK’in pek çok farklı alana ait veri ve bilgilerin toplanarak, istatistiklerin üretilmesindeki başarılı çalışmalara imza attığını ifade ederek, dünya standartlarında gerçekleştirilen bu çalışmaların geleceğe dönük projeksiyonların yapılmasında büyük bir rol oynadığını, Hitit Üniversitesi'nin orta ve uzun vadedeki projeksiyonlarında da TÜİK verilerinden yararlandıklarını sözlerine ekledi. Rektör Prof.Dr. Alkan, TÜİK Bölge Müdürü Harun Çiçek, Bilgi İşlem ve İletişim Takım Sorumlusu Berkay Gürler ve İİBF öğretim üyelerimizden Y.Doç.Dr. Ömür Demirer tarafından 8 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan TÜİK Verileri Işığında İstatistiklerle Çorum konulu panele verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, her türlü ortak çalışmalar yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti. TÜİK Bölge Müdürü Çiçek de kurum olarak Hitit Üniversitesi ile her türlü işbirliğine sıcak baktıklarını, birlikte çalışmalar yapmaktan da büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade etti.